Hoppa till sidans innehåll

Padelturnering 5 maj 2018


Välkomna till Uddevalla Tennis och Padels turnering “Maj Padel Championship”

Resultat!

Nu är tävlingen avgjord och det blev en mycket spännande turnering där många tagit sig till en helt ny nivå. Jämt gruppspel med många bra matcher. Ett exempel på detta var grupp A där det inte avgjordes förrän på sista matchen vilka som skulle gå vidare som bästa etta och tvåa i gruppen. Efter mycket slit lyckades dock lag Serv & Volley (Robert Kulcar och Mikael Andersson) från Trollhättan vinna finalen med 9-5 mot HAIF Padel (Joakim Jansson och Jonas Hansson) Uddevalla. På en hedrande tredje och fjärdeplats kom SlowGuys (Mikael Laine och Yngve Harnesk) från Göteborg och King Kenny (Martin Leiding och Fredrik Ambjornsson) från Uddevalla.
Tävlingsledningen vill tacka alla deltagare, publik och funktionärer för en väl genomförd turnering. 
Tack och på återseende!
Segerbild
Segrarna: Lag Serv & Volley (Robert Kulcar och Mikael Andersson)
Vinnarbild
Vinnarbild: från vänster: SlowGuys (Yngve Harnesk, Mikael Laine), King Kenny (Martin Leiding, Fredrik Ambjörnsson), Serv & Volley (Mikael Andersson, Robert Kulcar), HAIF Padel (Jonas Hansson, Joakim Jansson)

Följ turneringen live och se lottning på denna länk (https://challonge.com/sv/padeluddevalla)

Det är med glädje vi konstaterar att vi återigen fyllt turneringen med 18 lag. Nedan kommer lite fakta om dagen som vi hoppas skall bli givande för alla.

När:

Lördagen den 5/5. Upprop kl. 08.30. Matchstart kl. 09.00. Gruppspelet avslutas senast kl. 15.00. Dagen kommer att avslutas senast kl. 18.00.

Var:

Vi spelar på Uddevalla Padels tre banor. Adress: Kurödsvägen 10 Uddevalla Ahlsellhuset med ingång på baksidan mot 44:an (​Länk till google maps​)

Hur:

Detta är en vänskapsturnering för alla som tycker det är kul att spela Padel. Tävlingen riktar sig till motionärer och nybörjare där lagen själva dömer sina matcher och rapporterar sina resultat till sekretariatet (tävlingsledningen). Ingen klassning. Enda kravet är att man är två i ett lag.

Turneringen spelas dels i gruppspel och dels i cupspel. Vi kommer att ha tre grupper/pooler med sex lag i varje där alla lag möter alla (Round Robin). Vidare från gruppspel går ettan och tvåan i varje grupp för att mötas i ett cupspel, det vill säga utslagsturnering.

Övrigt​:

I hallen finns omklädningsrum med duschmöjligheter. Vi kommer även att ha försäljning av lättare mat och fika. Kontanter och Swish funkar som betalning. Om avhopp sker senare än kl.12.00 på fredagen debiteras full anmälningsavgift.

Vid frågor, kontakta oss på: Tel: 0522 17213, 0708841207 E-post: ​This is a mailto link

Välkomna!

 

 

ERBJUDANDE TILL PADELLAGEN

Till padellag som deltar i Uddevalla tennis/padelklubbs tävling lördagen den 5/5, erbjuds träning i hallen till rabatterat pris. Allt för att ni skall få så bra möjligheter som möjligt inför lördagens tävling. Dessa priser kommer att gälla fram till Fredagen den 4/5 kl 23.00.

PRISER

B-tid: 07.00-16.00 95 Kr

A-tid: 16.00-23.00 150 Kr

För att detta skall fungera smidigt så vill jag att ni mailar mig efter ni bokat samt spelat. Ordinarie priser kommer att dras på era respektive konton, efter ni mailat mig kommer jag att kompensera er tillbaka så hyran blir den rätta dvs det rabatterade priset.

Passa nu på att träna.

Träning ger färdighet!!!!

Maila till: This is a mailto link
Vid frågor ring: 0708-841207

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 12:21 Skribent: Admin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uddevalla TK - Tennis
Fjällvägen 87
45153 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052217213
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Bildresultat för conscriptor ab

 

 

Roomer_Kerstins-tennis

 

 Bilbolaget roybil

 

 

 

 Föreningsalliansen i Uddevalla