Hoppa till sidans innehåll

Träning


Klubben har beslutat att ändra upplägg och pris för kommande padelträningar i syfte att tillgodose fler önskemål och behov. Fortsättningsvis kommer vi använda oss av bokningssidan (https://bokatennis.nu/uddevallatk/) för annonsering av träningspass, samt anmälan och betalning. 

Det tidigare upplägget bestående av fem träningspass kommer således inte erbjudas på samma sätt, utan vi kommer annonsera ut enskilda träningspass med inriktning för en viss målgrupp, samt specifika fokusområden, t.ex.:

  • Nybörjar/fortsättningskurs
  • Träningspass med fokus på vissa slag (volley, serve, smash, bandeja m.m.) 
  • Försvar/anfall etc.

Det kommer även framgå om träningspasset är ämnat för juniorer/seniorer.

Precis som tidigare kommer ett vanligt träningspass pågå under 60 minuter och det kommer finnas plats för minst fyra deltagare. Rack finns att låna gratis. Klubben har även valt att sänka priset till 160 kr/deltagare per träningstillfälle

Klubbens förhoppning är att detta upplägg kommer passa fler spelare. Både nybörjare och mer erfarna spelare, samt juniorer/seniorer då Du som deltagare har möjlighet att själv välja vad du vill träna på. Behöver du en nybörjarkurs? Eller har du koll på grunderna och önskar att finslipa på tekniken i ett visst slag? Med detta upplägg kan du själv bestämma hur många pass du vill ta och Du kan välja dag och tid mer fritt baserat på de träningspass vi erbjuder.

Håll koll på vår Facebooksida

Träningspassen kommer synas på bokningssidan och i samband med att vi skapar nya träningstillfällen kommer vi publicera detta på klubbens Facebooksida (länk finns till höger). Läs mer nedan om hur du hittar passen på vår bokningssida.

Obs! För tillfället har vi inte publicerat några träningspass. Det kommer inom kort, så håll utkik på vår Facebooksida.

Frågor

Vänligen kontakta oss vid frågor/funderingar.

Guide

Nedan finns en guide som beskriver var man hittar träningspassen och hur man anmäler sig.

1. Logga in med ditt användarkonto på bokningssidan https://bokatennis.nu/uddevallatk/. Har du inget användarkonto behöver du skapa ett. Se till att du har pengar på ditt konto.

2. Under kalendern finns knappen ”Kommande aktiviteter”, klicka på den. Eller scrolla längst ner på sidan.

Längst ner på sidan finns information om alla aktiviteter. För att boka en plats i en aktivitet klicka på knappen ”boka”. Se exempel nedan.

 

Uppdaterad: 17 FEB 2020 21:42 Skribent: Admin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uddevalla TK - Tennis
Fjällvägen 87
45153 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052217213
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Bildresultat för conscriptor ab

 

 

Roomer_Kerstins-tennis

 

 Bilbolaget roybil

 

 

 

 Föreningsalliansen i Uddevalla